Ve středu 21.2.24 se sešel téměř kompletní tým reprezentace ve Sportovním centru Nymburk, kde absolvoval soustředění před nadcházejícími třemi mezinárodními turnaji v březnu. V hlavní basketbalové haly bylo připraveno 8 kvalitních stolů značky Joola. K dispozici byl celý fyzio tým. Ve vedení tréninků se střídali jednotliví členové trenérského týmu. Každý hráč absolvoval vždy dvouhodinový trénink dopoledne a odpoledne. Mimo tento čas hráči využívali i dalších služeb centra, jako plavecký bazén, saunu nebo vířivku. Téměř každý také prošel rukama fyzioterapeuta nebo maséra.

Po večeři čekal hráče každý den nějaký program v učebně, kde jsme probírali medializaci sportu, práci se sociálními sítěmi, nebo probíhaly rozbory některých zápasů.

V sobotu po obědě jsme se zúčastili skvělé přednášky MUDr Tomáše Soukupa na téma výživa pro sportovce. Pro všechny to byla obrovská inspirace a věřím, že se podaří alespoň některé věci každému vnést do svého života.

Sobotní tréninkový program velmi oživila přítomnost Ivety Vacenovské, která po ukončení aktivní kariéry má na starosti v ČAST mimo jiné i trenérsko-metodickou komisi.

Poslední tréninková jednotka proběhla v neděli dopoledne, na většině hráčů již byla znát velká únava. Přesto téměř všichni dokončili trénink v plném nasazení.

IMG 20240224 112947