Vážení sportovní přátelé, vážená stolně tenisová rodino, tornádo, které se prohnalo jižní Moravou, zasáhlo ničivou silou velkou část území moravského Slovácka a během několika minut převrátilo zcela naruby život stovkám rodin.

Živelní katastrofa se nevyhnula ani rodinám a příbuzným členům našeho sportovního klubu SKST Hodonín. Proto bychom chtěli tímto požádat celou sportovní veřejnost o finanční pomoc - dar pro dvě postižené rodiny, které kvůli řádění tornáda přišly o střechu nad hlavou a živel jim domy silně poničil. Jedná se konkrétně o dům rodiny Ševčíkových - Markéta a Klára jsou hráčky našich extraligových týmů a dále o dům i automobily rodiny Kotáskových, jejichž děvčata Jůlinka a Kristýna trénují v přípravce našeho sportovního centra mládeže.
Představu o zkáze, kterou jim tornádu způsobilo, si udělejte z přiložených fotografií!
 
SKST Hodonín za tímto účelem zřídil transparentní darovací účet, ze kterého budou peníze následně rozděleny postiženým rodinám:  
SKST HODONÍN z.s. - TORNADO DONATION - pomozte členům klubu zasaženým tornádem
1647570287 / 0100
IBAN: CZ38 0100 0000 0016 4757 0287 | SWIFT – KOMBCZPPXXX

 
Všem, kteří chtějí a mohou pomoci, předem děkujeme za jakýkoliv finanční dar, případně kdo může darovat nebo zapůjčit pojízdný a způsobilý automobil, ozvěte se!

Za VV SKST Hodonín 

Richard Brhel
předseda klubu