Vážení sportovní přátelé, dne 16.9.2023 se konal v Hradci Králové poslední letošní turnaj dlouhodobé soutěže družstev hendikepovaných stolních tenistů a také MČR družstev hendikepovaných TT6 - TT11 pro rok 2023.

Celkem se účastnilo deset tříčlenných týmů od nás a ze Slovenska. 
Vítězem Ligy bez bariér se stalo mužstvo STK TP Para Senec, druhé místo obsadil tým SK Janské Lázně ve složení Vladislav Líska, Tomáš Novotný a David Půlpán. Na třetím místě skončil celek TJ ZPS Čechie Hadec Králové. Další v pořadí TJ Sokol Lhůta, ČSMPS, SK VD Brno A, TJ Labe Kolín A, TJ Slovan Svoboda Praha, SK VD Brno B a TJ Labe Kolín B.
První místo a mistrem ČR družstev se stal tým SK Janské Lázně, druzí skončili hráči TJ ZPS Čechie HK, a místo třetí vybojoval celek TJ Sokol Lhůta. Následováni ČSMPS, SK VD Brno A, TJ Labe Kolín A, TJ Slovan Svoboda Praha, SK VD Brno B a TJ Labe Kolín B.
Velký dík patří organizacím, které náš sport podporují, svazu, lidem z realizačního týmu a samozřejmě všem hráčům. V neposlední řadě chci velmi poděkovat řediteli Centra pro integraci osob se zdravotním postižením Královéhradeckého kraje panu PhDr. PaedDr. Jindřichu Vedlichovi, Ph.D., Mgr. Jiřímu Morávkovi a Zdeně Venclové, za dlouholetou podporu a pomoc.
Také nemohu zapomenout na vedoucího celého našeho pořádajícího oddílu, jímž je pan Milan Maksymov. 
Za všechny Tomáš Hlošek
20230916 091200